Resuméer av avsnitten i Buffy, säsong 7

Här pratar vi mest om Säsong 7

Resuméer av avsnitten i Buffy, säsong 7

Inläggav caffeineaddict » sön jan 15, 2006 12:02

Här kommer resuméer av avsnitten i Buffy säsong 7 att samlas. Tråden kommer hållas klistrad och låst. Vill du bidra med en resumé till ett avsnitt som inte ännu finns här så är det bara att skriva ihop en och PM:a till caffeineaddict så kommer den dyka upp här på rätt plats inom kort. Gör resuméerna att ni blir sugna på diskutera avsnitten i fråga så är avsnittstiteln länkad till korrekt diskussionstråd (because, it's simple!). Eventuella diskussioner om en resumé (high fives, underhållande formuleringar, o.s.v.) kan väl också tas där, då sådana diskussioner i de allra flesta fall säkert kommer vara kopplade till avsnittet som resumeras på något vis. Tack till alla för deras bidrag!


7.20: Touched (resumerat av Rombat)

Skrivet av: Rebecca Rand Kirshner
Regisserat av: David Solomon

Efter att ha avsatt Buffy som ledare för det nya, mycket större, Scooby-gänget börjar Willow, Dawn, Xander, Giles, Faith, Anya och potentialerna med Kennedy och Rhona i spetsen att debattera om hur gänget nu ska styras.
Buffy själv slår sig övergiven ner i sängen i sitt nykapade hus i ett allt mer övergivet Sunnydale.
Innanför klostermurarna, i väntan på solnedgången oroar sig Spike alltmer för Buffy, medan Andrew roar sig bäst han kan med en Ovillig Spike.
Tillbaka i Scooby-högkvarteret pågår debatten för fullt. Kennedy (som i ärlighetens namn säkert är omtyckt av många fans) försöker med väl inövad bratiness ta befälet över situationen, men får en snabbkurs i håll truten av Faith. Faith inser snabbt att the bringers är den svagaste länken hos deras till synes osårbara fiender och tar beslutet att ta in en för förhör.
I vingårdens undre nivåer myser vår Big Bad tillsammans med sin little Bad framför en grupp bringers som verkar sysselsatta med ett utgrävningsarbete. Det ges lite ledtrådar om att vad som nu finns i stenen inte får falla i Slayerns händer.
Scooby-gänget stöter på svårigheter i sitt förhör av sin nytillfångatagna bringer när den visar sig inte ha någon tunga. Dawn kommer på en lösning, men innan den hinner sättas i verkat anländer Spike och Andrew.
Efter en resumé av deras resa måste Andrew använda faciliteterna. Spike blir inte imponerad av Scooby-gängets beslut att avsätta Buffy. Efter ett litet utbyte av kinetisk energi med Faith, lämnar Spike huset och följer Buffys doft.
Förhöret med bringern ger ledtrådar om en arsenal underjorden någonstans. Ripper rippar.
Hos Buffy trampar Spike in oinbjuden och berättar att Buffys teori om vingården var helt korrekt. Buffy blir inte gladare för det.
Efter att Faith och Giles planerat morgondagens anfall dyker the First upp som den käre Richard Wilkins III aka The Mayor upp och försöker så ett frö av fruktan för Buffy hos Faith.
Tillbak hos Buffy genomför Spike ett av seriens vackraste pep-talks (Böl-Varning). När han är på väg att gå ber Buffy honom att stanna hos henne.
Efter att Faith kört ut the First får hon sällskap av Robin Wood and porniness ensues. Okej, de snackar lite också.
Willow blir tagen på sängen av Kennedy, medan Xander och Anya avundsjukt hör på.
Här följer ett montage av varierande grader av kärleksutövande (Buffys och Spikes platoniska omfamning är under debatt) till ljudet av Heather Novas "It's only Love". The First är avis.
Andrew ger Scoobysarna en genomgång av sin och Spikes utflykt. Faith leder sedan iväg sin grupp mot den förmodade underjordiska arsenalen, medans Buffy sparkar in dörren på vingården och retar gallfeber på stackars Caleb. under tiden har Faith och gänget hittat arsenalen, som visar sig vara ett bakhåll.
Efter en serie av hoppande, duckande och serious teasing of the angry vessel of evil, finner Buffy en väg ner i kammaren där utgrävningen skedde. Där hittar hon något redigt red and shiny.
Faith däremot hittar en digital väckarklocka kopplad till lite sprängämnen och blir skiträdd.
Avsnittet slutar med att vi ser siffrorna räkna ner.


"Ma'am, cheese is on it's way. Here's an interim banana."
- VEEP


MP3 | CD | DVD/BD | BF:s favoritfilm 1940-1949: omröstning

Användarvisningsbild
caffeineaddict
Tyrolerhatten
 
Inlägg: 36747
Blev medlem: 17 sep 2003
Ort: Inte Norrköping längre, har jag fått påpekat för mig.

Återgå till Buffy Säsong 7Vilka är online

Användare som besöker denna avdelning: Inga registrerade användare

cron