8x18 - Time of Your Life Part 3

Här pratar vi om den serietidningsbaserade fortsättningen på Buffy the Vampire Slayer.

8x18 - Time of Your Life Part 3

Inläggav A bear » tor sep 11, 2008 13:04

Aaaaah, minns ni den gamla goda tiden när vi var förvånade över att Buffy Summers blivit bankrånare?

I #18 stöter Fray och Buffy på ett gäng vampyrer som håller på och gör det vampyrer gör med ett gäng hjälplösa människor. Fray vill hoppa in och göra det Slayers gör. Buffy säger åt henne att strunta i det och låta vampyrerna göra det vampyrer gör i lugn och ro så att de kan spåra dem till deras högkvarter sen. Några enstaka människoliv är inte så viktigt som "the big picture", tydligen.

Höh?

Tro fan att det är lätt för Framtidswillow att övertyga Fray om att Buffy måste stoppas. Speciellt som vi får ännu en antydan om att Buffy snart kommer att ha Slayerliv på sitt samvete.
FRAY: Something skew with that girl.

Nä, Buffy verkar ha gett sig fan på att visa sina fiender att de har helt rätt. Åt helvete med mänskligheten, det är bristen på Slayers hon gråter över.
#18 skrev:BUFFY: I created a race of Slayers. To tip the scales, to beat back the darkness. To make the world better.

#1 skrev:VOLL: You’ve upset the balance, girl. Do you really think we were going to sit by and let you create a master race? You’re not human. You’ve been to war with demons, with the First, but believe me you picked the wrong side. ‘Cause God help us, if you win then you’ll decide the world still isn’t the way you want it and the demon in you will say just one thing. “Slay.”


Under tiden snackar Willow med sin ormgudinna mitt i en orgasm (månntro Kennedy vet om det?) och vi får ännu ett skämt om att Xander "rider" Dawn innan de möter ett gäng enter och skrattar åt dem. Tydligen har Scott Allie sagt att det där hysteriskt roliga rida-skämtet var det enda skälet till att Dawn är en kentaur, men att hon i ett kommande nummer ska få ihop det med en riktig häst. O, vad kul Dawn-arcen inte är.
"There's been a contamination."

"You're like the Michael Jordan of being a sonofabitch."

"I've been saying, anybody who didn't get that this is the last season after this scene was missing the point." - Joss Whedon, 7.01
Användarvisningsbild
A bear
Slayer
 
Inlägg: 13550
Blev medlem: 15 jan 2005
Ort: Staden som simmar på vattnet

Inläggav Enya » tor dec 25, 2008 2:02

Tänk på att det här är den tredje transformationen Dawn genomgår först är hon magisk energi för si så där 2 miljoner år sen är hon människa sen jätte och nu Centaur.
Enya
Demon Fodder
 
Inlägg: 34
Blev medlem: 24 dec 2008

Inläggav dansdansdans » ons jan 06, 2010 14:20

A bear skrev: ska få ihop det med en riktig häst. O, vad kul Dawn-arcen inte är.


- euuuw!!

"no need to curse like a nerd." hihihih :)
- Are you prepared to disobey?
Användarvisningsbild
dansdansdans
Minion
 
Inlägg: 235
Blev medlem: 24 nov 2004


Återgå till Buffy Säsong 8 - serietidningenVilka är online

Användare som besöker denna avdelning: Inga registrerade användare

cron